Een nieuw begin

on

We zijn vier weken verder… Vier weken na een behoorlijke scheenbeen blessure, op gelopen na een wandeling van 160 km. Ik ben op maandag nog gewoon gaan werken omdat ik dacht, “wie de 4Daagse uit kan lopen, kan ook op maandag ook  weer gaan werken”. Leuk bedacht, alleen…… het werkte niet. Dan maar wat zittend werk doen, alleen….. dat hadden ze niet echt. S’avonds had ik een rood en dik scheenbeen, dus werd ik eindelijk verstandig en besloot toch maar wat rust te nemen.  Zes dagen heb ik zoveel mogelijk met het beentje omhoog gezeten, heb ik meerdere keren een coolpack op mijn been gelegd om maar te koelen. Langzamerhand ging het beter, en ben ik toch nog even wezen werken voordat mijn vakantie begon…..Vakantie 2014 068

Mijn vakantie zit er op, en gisteren ben ik opnieuw begonnen met wandelen….. Een bescheiden 7 km maar het begin is er. Mijn wandelingen zie ik niet als training, want genietend van de natuur kan ik mijn hoofd heerlijk leeg maken, en soms maak je de mooiste foto’s, en hier geniet ik van. Vakantie 2014 069

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s