Vroeg op pad

Gisteren een echt ouwerwets feestje gehad, kei gezellig zoals dat hier heet.
Om precies 02.00 uur thuis, en een kwartier later lag ik al in mijn nestje. Want om 08.00 uur zou de wekker af lopen want ik moest gaan trainen voor de 4Daagse. Op zich allemaal geen probleem want met zes uurtjes slapen red ik het nog wel, maar niets van dit alles. Zo tegen half vier stond ik al weer naast mijn bed, ik had kramp in mijn been, waarschijnlijk omdat ik op hoge hakken had gelopen. Even wat strekoefeningen gedaan en weer naar bed, twee drie minuten, en weer eruit.
Jullie begrijpen het al, geen oog dicht gedaan en dan is het al gauw acht uur. Ik ga niet wandelen, ik ga toch wandelen. Wel niet wel niet Wel, ik leverde echt een strijd met mijzelf, en de sterkste won want ik ging toch wandelen. Vorig jaar had ik een stok achter de deur, want ik liep toen de 4Daagse voor mijn schoonmoeder, en het zou en het moest door gaan. Maar nu is die stok weg, maar ik draag hem even goed weer op aan mijn schoonmoeder.my-tracks-app

Maar wat was het koud, een snerpende gure wind stond er in de polder. Dit was nog maar mijn tweede echte wandeling, en dan blijf ik nog een beetje in de buurt… een beetje rond mijn woonplaats.

Vorig jaar gebruikte ik ook al de app van My Tracks op mijn smartphone, en ook dit jaar bevalt hij prima. Je kunt hem instellen naar eigen inzicht, en hij houd werkelijk alles voor je bij. Zoals de tijd dat je onderweg was, het aantal afgelegde kilometers, de gemiddelde snelheid, en het calorieverbruik. Aan het eind van de wandeling sla ik het dan op, en kun je het eventueel delen met anderen. Echt een hele fijne app.

Hopelijk wordt het snel wat beter weer, en gaan de temperaturen weer omhoog, want dan ben ik pas echt in mijn element. Die koude is niets voor mij…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s