Vierdaagse 2015

on

Nog twee weekjes en wij gaan weer van start bij de Nijmeegse Vierdaagse. Nu is mijn voorbereiding alles behalve voorspoedig verlopen. 500 kilometer in de benen was mijn voornemen, maar het zijn er 250 kilometer geworden. 

Een vervelende knie-blessure is daar debet aan. Een tijdje heb ik met een brace gelopen, die ik ook met mijn werk droeg. Toen het weer wat beter ging heb ik het weer zonder geprobeerd, want anders wordt je maar verwend. Gelukkig ging het daarna beter, maar net als je denkt “het is over!!!” merk je dat het nog steeds opletten is. Het is nog twee weekjes waarin ik eigenlijk niet meer wil trainen, ik wil immers uitgerust zijn. 

Toch zie ik er niet tegen op, want met mijn conditie zit het wel goed. Vorige week heb ik nog 22 kilometer gelopen en dat ging best goed, al merk ik wel dat ik op mijn best ben als ik s’morgens vroeg op pad kan. 

Droeg ik hem vorig jaar op aan mijn schoonmoeder, dit jaar loop ik voor Bart. Bart is de eerste trompettist van de Derde Helft, en al enige tijd ernstig ziek. De vooruitzichten voor hem zijn slecht, en op deze manier wil ik hem  laten weten dat ik in mijn gedachten bij hem ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s