In Memoriam

Zoals Jullie in mijn voorgaande posting’s hebben kunnen lezen, stond er op mijn T-shirt tijdens de Vierdaagse de tekst “Bart ik loop um voor Jou!”. Het was elke kilometer meer dan waard, als Bart nog beter had kunnen worden. Maar ik wist dat dit niet het geval zou zijn, want Bart was terminaal ziek. Misschien heeft het hem nog wat kracht gegeven om nog wat langer te vechten……. maar……. images (1)

Op donderdag 30 juli jl. hebben wij dan toch afscheid moeten nemen van onze Trompettist Bart van Rooij. Bart overleed op 57 jarige leeftijd. Hoe wreed kan de wereld zijn, om iemand met zoveel levenslust het leven te ontnemen. Maar Bart heeft met al zijn wilskracht en levenslust, deze strijd niet kunnen winnen. Bart….. De Derde Helft en ik zullen je blijvend missen, en voor altijd zal Jij in mijn gedachten zijn. Rust zacht Lieve vriend en muziekcollega.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s