Yes

Yes….. Het wordt wandelen met zijn Drietjes. Diana was al zeker van deelname, en Silvia en ik moesten aan de loting mee doen. Op 8 april zou om 14.00 uur s’middags de loting plaats vinden, en laat in de middag zo rond 17.00 uur of vroeg in de avond zou er bericht zijn of je wel of niet ingeloot zou zijn.

Ik ben op Facebook lid van de FBG 4 Daagse wandelvrienden, en daar volgde ik de berichten of er al iets bekend was. Om kwart over vijf nog steeds niets, maar om half zes dan het bericht “Gefeliciteerd, U bent ingeloot en mag deelnemen aan de 100e Vierdaagse”. Voor Silvia was het ook heel spannend al die tijd, want zij had om zeven uur nog niets gehoord, en dan ga je je toch afvragen of ze wel of niet mee mag doen. Maar gelukkig kreeg zij een half uur later ook een positief bericht.

Van de loting snapt niemand iets….. sommigen lopen voor de eerste keer mee, en zijn ingeloot. Terwijl er mensen zijn die al tig keren mee gedaan hebben, uitgeloot zijn. Zo ook een kennis van ons die daar heel pissig over is, dat hij er deze keer niet bij is.031a

Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om  van dit wandeljaar, met ons Drietjes iets moois te maken. De 160 km rondom Nijmegen en de 80 km rondom Marbella zijn onze belangrijkste doelen dit jaar.

Trainen doe ik alleen omdat ik alleen in het weekend kan. Morgenvroeg ga ik weer op pad want dan ben ik het meest in mijn element. Ik merk gewoon dat het mij veel meer moeite kost als ik later op de dag op pad ga, dus vroeg op en weer thuis zo rond de middag.

 

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s