De Gewicht coach

on

Enige tijd geleden kwam er bij de Facebook Wandelvrienden, een berichtje voorbij wat mij erg interesseerde. Het was van gewichts coach Ingrid.
Zij ging de 4 Daagse wandelen en wilde ook nog eens 7 kilo afvallen. Dit is alleen mogelijk als je normaal eet, en je niet snaait naar alles wat er onderweg aangeboden wordt. bty

Nu hoefde ik geen kiloos af te vallen, maar op gewicht blijven of iets er af wilde ik toch proberen. Mijn wandelmaatjes van de afgelopen jaren stonden er altijd versteld van, wat ik naar binnen werkte. Ik dacht altijd “die kachel moet gestookt worden”. …… je verbruikt immers nogal wat energie.

Toen kon op een dag mijn eetpatroon er zo uit zien: drinkontbijt, 2 krentenbollen met oude kaas, boterham met pindakaas, 2x een Trix reep, een energy reep, een bakje kibbeling met ravottesaus, een banaan, en dan het snaaien van ongezonde dingen langs de kant, zoals een tuc, zoutstengels, dropjes, spekjes enz.. Natuurlijk ook gezond snaaien zoals tomaat, appel, enkele komkommers….. pffff, alleen hier wordt je al moe van.

Nu starte ik elke ochtend om kwart voor vijf in de trein, met een drinkontbijt en at een krentebol met 30+kaas. Daarnaast nam ik nog 2 belegde broodjes met magere ham mee. Er ging gingen 2 energierepen mee voor als ik een inzinking had, en een ongzond bifi worstje voor het zoute.

Ik leefde deze vier dagen op zwarte koffie, kocht een banaantje, nam een kop tomatensoep. En snaaide op een dropje na, alleen maar gezonde dingen zoals een gekookt ei, beker yoghurt, tomaatje en stukje meloen, en ik dronk drie dagen geen alcohol.
Het is mij goed bevallen en ik ben 4 kg afgevallen. Nu is het zaak om op gewicht te blijven. Maar ja, ik ben nu eenmaal een bourgondische meid die wel van een feestje houd.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s