Nieuwe onderkant…

Af en toe neem ik de goede raad van mijn twee vriendjes Kreun & Steun ter harte. Niet dat ze altijd gelijk hebben, maar in dit geval kan ik het helaas niet ontkennen dat er wel iets van een gelijk in zit. Zoals ze schreven in de Belevenissen van… 

download

Mijn schoenen… en dan met name mijn hakken waren al aardig schuin afgesleten. Zoals die twee rakkers al vertelden, begrijpen ze er niets van… dat ik naast mijn schoenen loop, en toch mijn hakken schuin af slijt. Het een, zal toch wel met het ander te maken hebben. Ik heb ze in februari gekocht en heb er al een 700 km mee gelopen, en dan is het nu moeten verzolen best snel. Maar alles bij elkaar loop ik tot eind oktober nog eens zo’n 900 kilometer, en zo lang kunnen ze echt niet meer mee.

meesterschoenmaker-berlicum-rosmalen-heesch-1

En daarom ben ik naar de Shoeshiners schoenmaker gegaan, om ze eens te nader te laten onderzoeken. Hakken waren echt schuin weg gesleten, en de zolen… nog niet echt nodig, maar 900 km is echt te ver om probleemloos te kunnen wandelen. Ik heb ze dus bij de schoenmaker gelaten, en dat kwam mooi uit, want mijn Vierdaagse blaren konden wel eventjes rust gebruiken.

davdav

Nu na een week heb ik ze weer terug, en heb ik een compleet nieuwe onderkant, waar ik weer aan zal moeten wennen. Op verzoek van Kreun & Steun heb ik ze extra laten behandelen met de welbekende Bijenwas.famaco-de-labbaye

 

 

Ze glimmen als nooit tevoren en klaar om op reis te gaan.

 

 

 

Vanmorgen nog maar even naar de Podotherapeut geweest, om weer wat aanpassingen te laten doen aan mijn steunzolen. Dan kan ik morgen weer op pad om te kijken, of het een verbetering is. En zo blijven wij bezig

Nog 25 dagen…

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. ellybranje schreef:

  De zolen zitten er onder. Dus…… Wat let ons om nog een keertje te wandelen?

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Heel graag Elly… Gewoon bij ons in de buurt.

   Like

 2. bertiebo schreef:

  Spannend. Die 25 dagen bedoel ik

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Een jaar geleden wilde het na al mijn voorbereidingen maar niet op schieten… Maar nu komt het heel snel dichterbij, en wordt het spannend!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s