Prachtig Wandeljaar…

on

Wat hebben wij een Prachtig Wandeljaar achter de rug met Rianne. Sinds wij bevriend zijn met haar wordt er door ons drieetjes heel wat afgewandeld, en moeten wij flink aan de bak. Het is afzien… maar ja als dat er niet was, zouden wij…  geen Kreun & Steun heten. Het schenkt zoveel voldoening als wij vaak met het krieken van de dag op pad gaan, en het ontwaken van de natuur kunnen aanschouwen.

En zo hebben wij in 2019 heel wat leuke wandelingen gemaakt in binnen en buitenland. En dat wandelen deed zij niet alleen met ons drietjes, maar zo was er ook Angelique – Betty – Charlotte –  Elly – Dorien – José –  Linda – Nellie – Rita – Silvia – Stephanie – Tilly – Wilma… Ben ik iemand vergeten?? Ik denk het niet…

51522700_304335073775042_149144706448621568_n

Zij allen zorgden er mede voor dat het zo’n prachtig jaar is geworden. En zo verheugen wij ons… Kreun & Steun en Rianne zich ook op 2020. Het begin is vandaag al gemaakt met een kleine 20 km, … maar wie gaat er nu met zo’n miezerig weer op pad. Daar zetten Kreun en ik dan toch weer onze vraagtekens bij, maar denken dan ook, “Als Rianne maar geniet!”

Bij dezen willen wij iedereen een Prachtig Nieuw 2020 Wandeljaar toe wensen. Zorg dat je er van geniet, en heb je zin om te wandelen met Rianne? Bel App of email even, en dan gaan wij mooi samen wandelen.

Kreun & Steun verheugen zich er nu al op!!

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Geniaal die Kreun en Steun😂

    Like

  2. ellybranje schreef:

    OMG. Net reactie geplaatst, wachtwoord en mijn mooie verhaal kwijt😋😋😋😋 in het kort. Het wordt een geweldig wandeljaar tot gauw en …….. lekker lopen.😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s