Camino Virus…

Na het wandelen van mijn eerste Camino in 2019, ben ik volledig besmet geraakt met het Camino virus. Voor april 2018 wist ik nog helemaal niet dat dit virus bestond, en hoe gevaarlijk dit wel niet kon zijn voor een beginnende pelgrim. In april van dat jaar liep mijn wandelvriendin Silvia de Camino Portugues met Wandelen in Balans  . Zij kwam heel enthousiast terug uit Spanje, en bleek daarna ook besmet te zijn met dat onbekende Camino virus.

Het vuurtje wat er in mij brande om ooit naar Santiago de Compostella te wandelen laaide behoorlijk op. En zo starte ik in mei van 2018 mijn voorbereidingen voor mijn eerste Camino… De eerste virus verschijnselen openbaarde zich toen al.

flat illustraion of a funny pop-up about a virus found

Het ging van kwaad naar erger, en ik was alleen nog maar bezig met Camino camino camino. Sinds mijn bezoek aan diverse Camino Café info avonden van Camino Comfort, heb ik er een heleboel caminovrienden bij gekregen. En dan weet je gewoon, “hier kom ik nooit meer van af.” En dan was ik nog niet eens begonnen met wandelen….

Virus concept in tag cloud

En dan houd ik ook nog eens een Blog bij, heb ik ook nog eens een Facebook Wandelpagina, en ben ik te volgen op mijn Reisblog… En waar gaat het dan allemaal over… ssst ssst-let-your-heart-speak-20130225792 camino camino camino… Of het thuisfront en mijn hele omgeving het nu zo kan waarderen weet ik niet… want ik kan nergens anders over praten. En het is nu natuurlijk nog erger geworden sinds ik ook daadwerkelijk naar Santiago de Compostella ben gewandeld. Ik zit er vol van… en dat moet er uit.

Gelukkig is het een goedaardig virus, en weet dat het geen kwaad kan.  En omdat ik het volledig geaccepteerd heb dat ik er niet meer af kom, ben ik met nieuwe energie mijn volgende Camino al aan het plannen.

ZU062800

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s