Sweet Memories…

4364295

Ik kwam deze video tegen op Facebook, dus je zal hem alleen kunnen bekijken mits je een Facebook account hebt. 

I came across this video on Facebook, so you will only be able to watch it if you have a Facebook account.

Herinneringen aan Camino Francés

Wat een mooie herinnering aan mijn Camino Francés… Ik zou zo terug willen, er komt weer zoveel naar boven. Persoonlijk vind ik het wel jammer dat het voor velen een wandelreis is geworden, en het daardoor erg druk is op de Camino. Dat is de reden dat mijn volgende Camino de vrij eenzame Camino de Madrid wordt.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Neeltje schreef:

    Prachtig.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s