Verhit…

on

Net als iedereen ben ik niet in mijn gewone doen met deze warmte. Ik kan het normaal goed handelen, maar nu pfff heb ik het even helemaal gehad. Wat was ik blij dat ik gisterenavond regendruppels hoorde vallen, ik ben er dan ook meteen in gaan staan. Heerlijk je eigen tot op het bot nat laten regenen, maar ik kon ze gewoon tellen en was het al weer voorbij… Bliksem, Onweer het was er allemaal maar een fikse regenbui… Ho maar!! En dan van mijn schoonzus horen die hemelsbreed 2.0 km verderop woont, dat het daar zeker 20 minuten flink geregend heeft.

48397620626_81eb8831e7_b

Voor de middag vertoef ik in de serre met een waaiertje erbij, om dan na de middag naar boven te verkassen. Boven varieert de temperatuur zo tussen de 27 en 29 graden waar ook twee waaiers voor wat verkoeling zorgen. Allebei dragen wij daarbij onze Koelsjaal…

Alles is verder potdicht afgesloten, als je binnenkomt lijkt het wel een donker hol. Wat zijn wij blij dat zo gauw de zon aan de voorkant verdwenen is, het rolluik omhoog kan. Netflix draait op volle toeren en wachten wij daar op betere tijden… In de avond gaat alles weer open, even lekker doorwaaien met de hoop dat het wat af gaat koelen. Maar het waait amper… maar toch voelt in de ochtend het wat koeler aan, en is de temperatuur zowaar 2 graden gezakt!!

thermostaat

Het zelfde verhaal geld voor de slaapkamer met het platte dak, bloedje en bloedje heet…. En nu gaat daar toch echt een airco komen zodat je in de nacht heerlijk kunt slapen. Dat is de laatste dagen niet echt gelukt waardoor het boven in dat koppie van mij, het allemaal maar wazig aanvoelt. Ik heb dan ook nergens geen zin in.

Het valt mij mee dat ik dit Blog nog kan schrijven, want er komt niets uit mijn pen. Ik schuif het allemaal maar een weekje op, want wie gaat deze zin of onzin met dit weer zitten lezen.

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. luisacarou schreef:

  Ikke!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Hé Glukkig iemand die het leest!!

   Like

 2. Neeltje schreef:

  Ik ook … voel met je mee.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Neeltje. Fijn dat Jij het ook zo voelt!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s