Camino Francés Vlog ( 1 )…

Parallel aan het tijdsverloop van mijn Camino Francés in 2019 zal ik een Vlog van Efrén Gonzáles plaatsen. Of het gaat lukken is maar de vraag want Efrén legde grotere afstanden af. Maar jullie krijgen een goed beeld hoe het er van dag tot dag uit zag op mijn wandeling vorig jaar naar Santiago de Compostella.

Op mijn zoektocht  naar filmpjes op YouTube over de Camino Francés, kwam ik Vlogger Efrén González tegen. Hij heeft de Camino Francés gelopen, en heeft van elke dag prachtige opnames gemaakt. Prachtige verslagen waardoor je een compleet beeld krijgt hoe deze Camino er van dag tot dag uit ziet. Hij werkt met een Selfie stick, en heeft een Drone bij waarmee hij prachtige opnames van boven laat zien. Voor meer Vlogs neem je een kijkje op zijn website  Vlogger Efrén González 

Op Dag 1… 27 augustus 2019 liep ik van Saint Jean Pied de Port naar Orrison. Herinneringen aan die eerste dag. Het is maar acht kilometer, maar in die acht kilometer ging ik ook nog eens 800 meter omhoog. Het ging alleen maar omhoog en omhoog….

Efrén loopt op zijn 1e dag naar Roncevalles, waar ik pas op Dag 2 aan zal komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s