3000 km naar Santiago de Compostella…

Begin dit jaar nam ik deel aan een wandeltocht van Het Nederlands Genootschap van Sint Jacob. Bij deze wandeling in de omgeving van het Brabantse Mill, ontmoette ik Paul Selten. Hij ging voor in deze wandeling die hij zelf had uitgezet. Ik had zelf nog maar kort daarvoor, de tocht naar Santiago de Compostella gemaakt, en was al weer mijn volgende Camino aan het plannen. Aan gesprekstof geen gebrek… maar Paul leidde de groep, en waren de momenten dat ik hem sprak spaarzaam. Maar in een spaarzaam moment vertelde Paul over zijn pelgrimstocht in 2017 naar Santiago de Compostella.

Stom toevallig kom ik vandaag een videoproductie van inmill.nl – De Neije Krant tegen, met daarin het interview wat Paul Selten gaf toen hij na 108 dagen en 3000km lopen terug was in Mill. In dit interview vertelt Paul over het waarom, hoe en wat.

Voor allen die geïnteresseerd zijn om deze tocht ooit te maken vanuit Nederland, is het zeker een aanrader om dit interview te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s