Zieken dag in El Acebo de San Miguel… Uit Riannes Camino Francés…

Zieken dag in El Acebo de San Miguel. ( Zondag 29-09-2019 )

Nadat ik gisteren aan kwam in de Albergue ben ik gaan douchen, en omdat ik al twee dagen de was niet had gedaan, moest ik die ook nog even doen. Ik voelde mij helemaal leeg en was dan ook blij dat ik daarna mijn bed kon opzoeken.

Nadat ik een flinke dut gedaan had voelde ik mij een stuk beter, en kon ik bij het diner weer gewoon eten. Gebakken aardappelen met alioli, en paddenstoelen in cremesaus was mijn keus. Het was alleen teveel voor mij, daarna nog een ijsje en ik zat vol.

Nog even de was van de lijn halen, en naar de zonsondergang kijken . Een zonsopkomst en/of zonsondergang… ik word er altijd weer blij van. Daarna is het bedtijd en ben ik om 20:40 uur onder zeil.

En weer voel ik mij vanmorgen niet lekker, het houd maar niet op. Want vannacht heb ik velen gestoord met mijn gekuch en genies, en verstandig als ik ben… heb ik er vandaag maar een rustdag van gemaakt. Lekker uit geslapen, want om half tien kan ik hier pas terecht voor mijn ontbijt.

4350239

De zon schijnt weer volop, maar ik vind het voor mij nog te frisjes om buiten te gaan zitten, en daarom ga ik nog even wat dutten. Wat later op de dag is het met een temperatuurtje van 25 graden heerlijk toeven in de tuin. Ik ga nog wel even het dorp in maar veel is er niet te doen, dus beland ik al weer snel op het ligbed in de tuin.

4350236

Een echte rustdag en morgen weer verder naar Ponferrada. Het gaat nog steeds een heel eind naar beneden, en ook over dezelfde leistenige paden en greppels. Hopelijk dat ik mij dan wat beter voel, en weer volop kan gaan  genieten.

Ik had vandaag nog een mooie zonsondergang willen scoren, maar vanavond zag het er nevelig uit.

4351195

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s