Dip…

Vannacht moest ik naar het toilet, en hoorde ik de regen op het dakraam tikken. Dat is helemaal niet erg als het deze ochtend maar wat minder is als ik ga wandelen.

Regen of geen regen, maar ik moet er uit wil ik niet in een dip raken door te lang op mijn bed te blijven liggen. Want ik vind het zo heerlijk om lekker te blijven liggen…gewoon wat doezelen, gewoon lekker liggen niks doen. Zo verleidelijk met dit sombere weer.

Gisterenavond op Komoot gauw een route gemaakt, want ik wilde even een rondje Ravenstein wandelen. Natuurlijk regende het vanmorgen, ik had ook niet anders verwacht, dus mijn regenkleding aan en heerlijk op pad. Raindrops keep falling on my head Pom Pompepompe pom….

Heerlijk wandelen in de regen in en door de omgeving van Ravenstein. Over leuke paadjes en parken. Ik hoor ganzen in de lucht en probeer ze in een shot te vangen. Ik wandel langs een weiland met verzopen ezels zo zielig. Ik zie walibi’s en zie een reiger die mij niet ziet. En het is altijd leuk om door het vestingstadje Ravenstein te wandelen.

Het was maar een kort rondje van 6,5 km maar wat maakt dat uit. Het was nat dat wel, maar bij een temperatuur van 11 graden eind december, was het gewoon heerlijk wandelen.

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Met een mooi fotoverslag!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s