Wandelpin…

on

Ik ben niet zo van de wandelpins, speldjes en badges, althans niet zo dat de hele rugzak vol zit met van die dingen, om aan anderen te laten zien waar je overal geweest bent of aan mee hebt gedaan. Ik heb er wel een paar hoor… maar heel bescheiden. Zo heb ik op mijn Backpack een paar Badges zitten die herinneren aan mijn Camino.

Op mijn dag rugtas zitten een drietal speldjes die aan anderen laten zien dat ik de Camino gelopen heb. Het is altijd leuk dat anderen, en vaak zijn dat diegene die ook naar Santiago de Compostella gelopen zijn, die dan reageren. Een en al herkenning… en daarna leuke gesprekken.

Natuurlijk mag Wally de pijl hier niet ontbreken want Wally wijst je de weg op de Camino naar Santiago.

Maar nu heb ik er nog eentje besteld voor op mijn dag rugtas. Eigenlijk had ik er twee moeten bestellen, maar dat kan altijd nog…. want deze past en hoort echt bij mij. Niet alleen bij het wandelen, maar in mijn hele leven wat ik tot nu toe geleefd heb.

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Wat een mooie tekst … die laatste. Inderdaad … die hoort bij jou.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Neeltje…. Ja dit past wel bij mij in vele opzichten! Fijne dag vandaag🌲🌲

   Like

 2. LOLA♥CHAMPAGNE schreef:

  Hele leuke pin!!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Lola!!

   Like

 3. Zeker een mooie, die laatste!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Een spreuk die in vele opzichten bij mij past… Bijvoorbeeld op pad zijn met de motor, en alleen rijden met de zon als kompas. Als het onbewolkt is natuurlijk😉

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s