Een jaar geleden…

Weten Jullie het nog… waarschijnlijk niet, maar bij mij staat het nog op mijn netvlies want toen schreef ik Engeltje op mijn schouder….” En het was er niet eentje maar er zat een heel legioen Engeltjes. Dat moest haast wel als je van 4 meter denk-hoogte naar beneden valt, en zowat niks mankeert.

Nou ja… op dat moment wel natuurlijk want ik viel toch op een harde composieten planken vloer, die iets deed veren. Misschien is dat mijn geluk wel geweest.

Inmiddels op de kop af is er een jaar voorbij, en heb ik nergens last meer van. Wel heb ik lange tijd een rare pijn in mijn kaak gehad, en mijn nek kraakte als ik sliep. Maar sinds ik een nekkussen ben gaan gebruiken is dat ook over gegaan, en slaap ik weer als een roos.

Mijn lesje heb ik wel geleerd en haal geen rare capriolen meer uit, en ga niet meer op de ladder om de gevel schoon te maken. Binnenkort huur ik samen met de buurman een hoogwerker… hij moet schilderen, en dan kan ik of iemand anders de gevel aan de voorzijde schoonmaken.

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ria van den Heuvel schreef:

  Het beroerde is dat er eerst iets moet gebeuren Rianne en daar ben je echt niet de enige in. Je bent er gelukkig goed doorheen gekomen🤞
  Het zou wat anders zijn als je weer vrolijk de ladder op stapte. Die ken ik er trouwens ook 😂

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ik durf nog wel op de ladder, maar ga het niet meer doen😊

   Like

 2. Sabine Verburg schreef:

  Oh wat fijn dat je geen klachten meer hebt
  En inderdaad verstandig om een hoogwerker te gebruiken

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ja echt een pak van mijn hart omdat ik het mijn nek niet vertrouwde, maar nu geen last meer van. En ik zag een hoogwerker gisteren bij een buurman om de hoek, dat ik dacht dat het zo iets moet worden😊

   Like

 3. henico1958 schreef:

  Strak plan om zelf niet meer op een ladder te kruipen! Op een gegeven moment is het wel klaar met stunten‼️

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Verstand komt met de jaren… Toch 😊

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s