Saharazand…

Zaterdag… Vroeg op, het zonnetje schijnt en er moet van alles gedaan worden. Terras schoonspuiten… Het vriest s’nachts nog wel maar de planten gaan toch uit de winterstalling.

Waarom eigenlijk op zaterdag, ik heb immers de hele week de tijd om dat te doen. Het zit er gewoon ingebeiteld… immers, vroeger moest je de hele week werken en had je alleen de zaterdag voor de klusjes. Dus ook maar vandaag…

Na het ontbijt besluit ik omdat het nog erg frisjes is, eerst mijn auto door de wasserette te rijden, dat Sahara zand is niet om aan te zien. Het is 09:30 uur en hij is nog maar een half uurtje open, maar er is al een hele rij voor mij. De straat is zelfs afgezet om alle Sahara zand rijders in hun auto’s, in goede banen te kunnen leiden (lijden).

Nummer 13 in de rij… voorteken?

Omdat ik toch maar sta te wachten, schiet ik maar wat foto’s, wie weet ziet er nog een leuk verhaal in de pen. Note: nu weten jullie meteen hoe het leven van een Blogger in elkaar zit… Altijd op zoek naar iets waar je over kan schrijven.

Kortingsbon over de datum… maar wie weet

Door de overvloed aan dat Saharazand, is er net voordat ik naar binnen kan rijden een technische storing. Een auto staat op de band, er er staan er nog twee voor mij. Nou daar sta je dan en alle tijd om verder te gaan met een concept blog wat de naam Voorjaar heeft gekregen. De naam wordt veranderd in Saharazand, en ik maak er een heel ander verhaal van.

Een medewerker gaat alle auto’s af om zich te verontschuldigen, en dat er een storingsmonteur opgetrommeld gaat worden. Hoe lang het gaat duren is niet bekend maar het gaat zeker niet binnen een kwartier opgelost zijn. Iedereen krijgt een kortingsbon en wordt verzocht om een andere keer terug te komen. En dan gaat iedereen in zijn achteruit om zo het terrein weer te verlaten. Dat gaat natuurlijk ook niet zo gemakkelijk voor sommige bestuurders, en daar moet ik op wachten.

Maar na 20 minuten ben ik de laatste die weer terug aan de straat is. De medewerker sluit de poort, en ik ga met mijn vieze auto weer naar huis. Vanmiddag nog maar eens proberen.

12 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Dat was jammer van je ritje.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Morgen nog maar een poging wagen!

   Like

   1. Neeltje schreef:

    👍👍succes. ik kon net niet op de foto zien wat het bij jullie kost. Ik moest 17 euro betalen.

    Like

   2. Rikit schreef:

    Ik heb een Carwash card en krijg dan 3euro korting en betaal 14,95. Maar de kortingsbon die ik nu gekregen heb, lever ik morgen in en is 12,50😁😁

    Like

   3. Neeltje schreef:

    Oké… misschien dat ik ook maar een soort rittenkaart aanschaf … zag er ergens iets over staan. Is toch weer goedkoper.

    Like

   4. Rikit schreef:

    Op de duurste wasbeurt 3 euro korting. Andere wasbeurten 2 euro. Op de card kan ik geld storten… betaal 50 euro en krijg er 52. Dit is dan in Oss, maar andere wasstraten zullen zeker iets vergelijkbaars hebben.

    Like

   5. Neeltje schreef:

    Oké, dank voor de info.

    Geliked door 1 persoon

 2. Ria van den Heuvel schreef:

  Het leven van een Blogger gaat niet over (zand)rozen 😂👍

  Geliked door 1 persoon

 3. Neeltje schreef:

  Maar gelukkig geen zand in je oren!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Nee gelukkig niet😁

   Like

  2. henico1958 schreef:

   En vandaag wel gelukt?

   Geliked door 1 persoon

   1. Rikit schreef:

    Niet meer aan gedacht Hennie🙄 Morgen dan maar!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s