Krijtland…

Na mijn vijfdaagse wandeling met vriendin Natalie in het Krijtland, ben ik al weer aan het nadenken wat wij de volgende keer kunnen gaan doen. Het was geweldig om dit te doen… want tijdens het wandelen over het Krijtlandpad in het Krijtland, ontdekten wij om elke hoek waar wij kwamen weer iets nieuws.

Het landschap is zo afwisselend, dat je eigenlijk nooit uitgekeken raakt. Hellingbossen met holle wegen, uitgestrekte akkers, prachtige vergezichten op de hoogvlaktes, pittige beklimmingen, de meanderende Gulp en Geul. Noem maar op want het is er gewoon… Overal kan er zomaar een prachtig uitzicht voor je opdoemen, in dit mooie buitenlands aandoend landschap in Zuid Limburg.

Hieronder een kort filmpje om een indruk te krijgen hoe mooi het hier is Voor mij een en al herkenning… ik wil terug ik wil terug ik wil terug ik wil terug

Dus denk ik er over om nog een keer terug te keren, want hier ben ik nog lang niet klaar. Een ander jaargetijde of het pad andersom lopen, want ook dan zal het weer een heel andere beleving geven om door het Krijtland te wandelen.

Nu logeerden wij bij B&B De Wandelgids in Aalbeek en hadden een Krijtlandpad- Arrangement. Het was leuk om het nu eens op deze manier te doen. En misschien doen wij het een volgende keer weer op deze manier.

Maar onderweg zijn met een backpack met je hele hebben en houden er in is natuurlijk ook geweldig. Elke dag verder trekken en overnachten bij Vrienden op de Fiets, een Bed en breakfast of een tentje en een matje…. Dat is toch echt “Omarm de Eenvoud.”

Wat het ook wordt… Hier komen wij terug.

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. picpholio schreef:

  Ander jaargetijde en omgekeerd lopen lijkt me een top idee.
  Bedankt voor de link naar Vrienden op de Fiets.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ik zou graag in augustus willen gaan als het graan nog geoogst moet worden, maar de herfst is natuurlijk ook mooi. Vrienden op de Fiets maak ik heel graag gebruik van, als de adressen zich in de buurt van het pad liggen. Helaas is dat niet altijd het geval.

   Like

 2. Ria van den Heuvel schreef:

  Als je er zo over terug denkt dan is dat pad wel erg goed bevallen. Ik ben benieuwd wat de volgende gaat worden (behalve dan de 4daagse😉)!

  Like

  1. Rikit schreef:

   Tot de 4Daagse zijn het gewone wandelingen. Eind augustus tot half september wandel ik in Galicië. Dus er zit nog wat in het vat😋😋

   Like

 3. Neeltje schreef:

  Heb je dat filmpje zelf gemaakt? Prachtig!

  Like

  1. Rikit schreef:

   Ik zou Ja willen zeggen, maar nee het filmpje is niet van mij!

   Geliked door 1 persoon

   1. Neeltje schreef:

    Misschien ooit?

    Like

   2. Rikit schreef:

    Natalie heeft een Go-Pro. ik kan die zo hebben, misschien dat ik het een keer ga uitproberen. Heel geschikt voor dit soort filmpjes.

    Geliked door 1 persoon

   3. Neeltje schreef:

    Leuk, ben benieuwd!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s