Pepernoten… (2)

In mijn vorig blogje over de Pepernoten, vertelde ik al over onze repetitie ruimte, dat deze bij elke feestelijke periode of gebeurtenis helemaal in stijl wordt aangekleed. De foto die ik toen plaatste was rondom Carnaval, en nu het haast 5 December is, heeft Willy (eigenaar van De Schuur) samen met zijn Diana het weer geheel in stijl aangekleed.

Het is telkens weer heel veel werk maar zij doen het met heel veel plezier. De panorama foto laat het geheel goed zien. Mooie Sint en Piet decoraties aan de wand, overal hangen en staan er dozen van cadeautjes. Ze hebben een heuse schoorsteen gemaakt, en daar voor staan klompen met wat hooi en een wortel voor Ozosnel. Prachtig…

En daarna liggen er zomaar cadeautjes, die uit worden gedeeld tijdens een repetitie avond. En zo kregen wij afgelopen maandag allemaal een chocoladeletter van de Sint. Natuurlijk moest er wel even gezongen worden, en dat deden ze dan ook met heel veel enthousiasme.

Namens alle leden van de 3de Helft, is een bedankje aan het adres van Willy & Diana dan ook op zijn plaats.

En ja… die potten met Pepernoten staan er nog, en erger nog… Ze worden nog steeds aangevuld, en nog erger… er zijn nieuwe en nog lekkerder smaken bijgekomen, zoals Sinaasappel, Karamel en Stroopwafel.

Zo maken ze het voor mij toch wel heel lastig om daar van af te blijven. Afgelopen maandag is het mij gelukt… maar toen was daar die Grote S van een banketletter. Pfff pff ze maken het toch echt zwaar voor mij op een repetitieavond. En dan komt Kerstmis er nog aan…

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ria Van Den Heuvel schreef:

  Het water loopt me uit de mond 🥲😋

  Geliked door 2 people

  1. Rikit schreef:

   Ja zoo lekker hé!!

   Like

 2. Neeltje schreef:

  Ik sluit me helemaal aan bij Ria.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Nog een maandag te gaan. Hoop dat ze dan ook echt op zijn!!😉😉

   Geliked door 1 persoon

 3. Neeltje schreef:

  Als je er eenmaal aan begint is er geen redden meer aan!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s