Camino Info Café

46456268_2183600081883087_2432442646346596352_n

Één keer per maand houden we een Camino Info Café bij ons in de Camino Comfort Huiskamer. Als er een piek in de vraag is, dan organiseren we het gewoon nog een keer in dezelfde maand.

Hou de Events/Evenementen in de gaten op onze Facebook Pagina en kom gezellig een keer langs!

Niet iedereen heeft Facebook en dat is ook helemaal geen probleem.
Hou deze pagina op onze website in de gaten, daar publiceren we ook informatie over alle andere specials die we regelmatig houden zoals de workshops Camino Fit en de workshop Voetverzorging!

Mocht je heel veel vragen hebben en liever een rustiger moment uitkiezen om ze beantwoord te krijgen, geen nood: geef ons een belletje of stuur ons een mailtje om een aparte afspraak te maken. De tapas en de wijn zijn dan ook aanwezig (afhankelijk van de tijd van de dag ;-)) en je hebt dan onze onverdeelde aandacht voor jouw Camino.

Al velen gingen je voor en pelgrims zijn altijd erg enthousiast over de hapjes, de drankjes en laagdrempelige manier waarop we deze avonden organiseren. Ze gaan vol lof naar huis met alle informatie die ze zochten.

Maar euh…wat houdt dat nu in zo’n Camino Café?

Ben je van plan om de Camino te lopen?
Ben je op zoek naar praktische informatie?
Wil je de Camino sfeer vast voorproeven?
Heb je de Camino al gelopen en wil je weer even dippen in de Camino sfeer?

Dan zijn onze Camino Info Cafés wat voor jou:

– ontmoet andere mensen die ook van plan zijn te gaan lopen
– gezellig kletsen met andere pelgrims (10 mensen maximaal, het is geen grote bijeenkomst!)
– samen genieten van de voorpret
– van elkaar leren op een gezellige en laagdrempelige manier
– tips voor je paklijst

Meld je aan via mail (service@caminocomfort.com) of geef ons een belletje (0645836419) dan weten we je meteen te vertellen of er nog plek is op een bepaalde datum. Dan zorgen we ook voor voldoende tapas :-). Mocht je je aangemeld hebben en onverhoopt niet kunnen – geef ons even een seintje, dan kunnen andere mensen van de wachtlijst af. Bedankt!

Deelname is op basis van Donativo: met de vrijwillige bijdrage kopen wij weer ingrediënten in om de tapas te maken en de wijn weer rijkelijk te laten stromen 😉 voor de volgende groep pelgrims, op deze manier houden we de avonden geheel in de Camino geest.

Gezelligheid staat voorop!