Een Tapas Restaurant

Dat is telkens wat ze zeggen, als er gasten bij ons zijn komen eten. “Waarom beginnen Jullie niet een Tapas restaurant”. Een Tapas restaurant is misschien wat aan de grote kant, maar een Tapas bar? Ach, dat klinkt nog niet zo gek. Maar nee interesse daar in? Niet echt.

“Maar die tapas die Jullie bereiden kunnen wedijveren, met die van een restaurant”. Dat kan wel zo zijn, en wij geloven dit ook wel. Tenslotte komen deze goed bedoelde complimenten niet van de eerste de beste, maar van echte Spanje kenners, die ook nogal eens een Tapas bar  daar bezoeken.

Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben Kitty en ik in de keuken gestaan, om een vijftiental Tapas te maken voor de gasten die op zaterdagavond kwamen eten. Het is veel werk, maar als je de gasten dan ziet genieten, en je daarna de nodige complimenten krijgt, dan maakt dat veel goed. En daar doe je het toch voor, zorgen dat je gasten genieten. Het is voor Kitty en mij een hobby, en daar laten wij het bij. Nu doen wij het voor ons plezier, en kunnen wij onze tijd er over doen, zonder te stressen. Net zo als een echte Spanjaard het zou doen.

Er blijft natuurlijk altijd veel over, maar daar hebben wij gisteren nog saampjes van kunnen genieten, en ook een beetje voor vandaag. Hmmmmm Lekkerrrr.

Binnenkort zal ik hier wat neer pennen hoe een Tapas avond er bij ons uit ziet. En niet te vergeten, wat recepten van onze toppers.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s