Voorgevel

on

Hadden wij eind vorig jaar nog allerlei plannen wat betreft vakantie, en meer met de motor op pad? In het eerste kwartaal van het nieuwe jaar , zijn al die plannen resoluut in de prullenbak verdwenen. Wij gaan totaal iets anders doen. Zijn wij nou zo impulsief?  Nou nee, maar dit moest toch ook een keer. Wij gaan verbouwen. Verbouwen? Fijn hè? Nou is fijn heel wat anders, maar het is noodzakelijk voor het behoud van het huis. Er komt een nieuwe voorgevel aan het huis, en dat komt een bedrijf doen, gespecialiseerd in kunststof kozijnen plaatsen. Dus dat wordt allemaal gedaan..Maar ik zie er enorm tegen op in al die troep er om heen. Er moet van alles worden afgebroken, voordat de arbeiders aan de gang kunnen. Het hele huis gaat overhoop, en overal dat stof  Pfffff, waar ben ik aan begonnen. En al die bij komende kosten, omdat je dingen moet afbreken, en er dan weer iets nieuws voor in de plaats moet komen. Ook moet er op de slaapkamer een kledingkast worden afgebroken, omdat hij te dicht tegen het raam staat, en zij er anders niet bij kunnen. Het is een vaste kast, dus niet zo maar even afbreken. Nee, hij wordt helemaal gesloopt. Maar waar moeten wij dan met onze kleding blijven? Voor elk probleem is er wel een oplossing, dus hier ook. Op het moment zijn wij een inloopkast aan het maken. Nou ja ik niet dus, maar wel onze goede vriend Hein.

Er gaat 1.5 meter kast weg, maar er komt 3 meter kastruimte voor terug, 1,5 voor Kitty en 1,5 meter. Jippiee dat komt goed uit, want ik heb net nieuwe kleding gekocht. Als dat klaar is kunnen onze kleren over huizen. Wij gaan er dus wel op vooruit qua ruimte van de kast dan. Wat minder is …. De achterkant van de kast die gesloopt wordt komt kaal te liggen, en ook onder de kast? Ja hoor geen tapijt. Dat bedoel ik nou!!! Al die troep er om heen!!  Bah…..

En de vakantieplannen dan? Die gaan weer voor een jaartje in de ijskast tot 2012. Maar wat stond er dan ook al weer op het programma?? Ach ja, nu weet ik het weer” Mijn voorgevel komt dan eindelijk aan de beurt…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s