Radio 3 FM

on

Vanmorgen moest ik al met de dweilkapel om 7 uur in de morgen, een optreden verzorgen voor Radio 3 FM. Elke zaterdagmorgen wordt er iemand in Nederland wakker geblazen, en deze keer was het bij ons in Oss. Nu was het voor Taco, die wakker werd geblazen, voor het begin van zijn vrijgezellenfeest. Zijn 17 vrienden hadden dat georganiseerd. We moesten allemaal stilletjes zijn huis in, de trap naar boven, en naar zijn slaapkamer. Natuurlijk compleet verrast was hij…maar hij vond het wel leuk en daar ging het om. Of het allemaal zuiver was vanmorgen betwijfel ik, want echt wakker waren wij zelfs niet……Zo op de vroege morgen aan een wijntje hebben we maar niet gedaan, en koffie zetten met een senseootje duurt wel erg lang voor 30 personen. En toen bleek het nog niet afgelopen, want een van de bandleden vroeg of wij nog even bij haar dochter wilden spelen, die was namelijk vandaag 12,5 jaar getrouwd. Dus toen ook nog maar een paar nummertjes in de torenstraat gespeeld. Of alle buren er blij mee waren om zo gewekt te worden????

 

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Frieda schreef:

  Hoi Rianne,
  Het klinkt allemaal erg gezellig hoor!!!!!!!
  Lijkt me toch wel leuk om zo wakker te worden!!!!!!!
  Ik vertel het aan geen man, want straks ben ik de klos!!!!!
  Groetjes je wandel Miep Frieda

  Like

  1. dd1500vaganza schreef:

   Frieda
   Bedankt Wandel Miep voor je reactie
   Enne je hebt het wel tegen mij verteld!!!!!
   Dus dat zal ik onthouden!!!!!!

   Rianne

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s