VEERTIG DAGEN

on

Dat is de tijd die mij nog rest tot  aan de Nijmeegse Vierdaagse. Ik moet echt gaan werken aan mijn voorbereiding, want het wordt nu toch wel echt kort dag. Vorige week donderdag  ben ik bij de Podo therapeut  geweest, en ook zij wist te vertellen dat het een overbelasting is van mijn linkervoet. Wat ik al eerder vertelde, ik loop naast mijn schoenen en vroeg of laat moest ik daar last van krijgen, zo zei ze.  Gelukkig is dit nu, en niet tijdens de vierdaagse want dan was het echt over en uit geweest. Maar  nu maak ik nog kans om met trainen verder te gaan En dat komt omdat de nieuwe steunzolen gisteren al in de brievenbus lagen, met een briefje erop geplakt “SUCCES”.  Ik merkte vandaag al een stuk verlichting. Nog even een beetje er aan wennen, en komende zondag ga ik weer van start. Ik ben er van overtuigd dat het goed komt, en dat ik wandel tijdens de 4Daagse in Nijmegen. Ik houd Jullie uiteraard op de hoogte…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s