Interview Open Universiteit

on

Gisteren was het dan zo ver, en kwam er een film team van de uit Heerlen, hier bij mij thuis opnames maken van een interview wat mij werd afgenomen. Zoals ik eerder vertelde, is dit interview over mijn Genderdysfore achtergrond, bedoelt als cursusmateriaal voor studenten die psychologie/seksuologie studeren, met als onderwerp Genderdysforie. Het interview werd afgenomen door Arjan Bosch Professor Clinical Psychologie aan de Open Universiteit.

Daarnaast was er nog een team voor het filmen en het geluid, en daarnaast een regisseur die alles in goede banen leidde. Afgelopen weekend had ik al een lijst gekregen met een 50tal vragen, van hetgene wat ik kon verwachten, en uiteraard alles in overleg. Als er vragen bij waren die mij niet aan stonden, dan werden die weg gelaten, en als ik vond dat er vragen vergeten waren, dan kon ik deze aan dragen. In totaal is er anderhalf uur gefilmd, waar ca. 60 minuten van over blijft. Voor de vakantie krijg ik de scenes te zien die zij er graag in willen hebben, en ook hier kan ik bepalen wat wel of niet. Daarna wordt er nog in Oss gefilmd naar aanleiding van onderwerpen die in het interview naar voren kwamen. Al met al was het voor mij een hele leuke ervaring om mee te maken, en ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s