1e Lustrum

Morgen hebben wij weer de jaarlijkse BBQ van Isis, het Forum voor Transseksuelen en hun partners. Elk jaar organiseren wij dit op de zaterdag die het dichts bij midzomer ligt. Dit doen wij nu al weer voor de 5ekeer, dus wordt nu het eerste Lustrum gevierd.  De BBQ is in feite maar bijzaak, want ontmoeten staat voorop. Er is enorm veel behoefte om anderen te ontmoeten, om te horen hoe zij hun transitie ervaren. Zo komen er vrouwen die al dertig jaar geleden geopereerd zijn, en alles achter de rug hebben. Toch blijft nog de behoefte om met anderen er over te kunnen praten. Maar er komen ook Transseksuelen die nog in het prille begin van hun transitie staan, en nog zoveel vragen hebben. 

Ook morgen zal het weer een volle bak zijn hier in de tuin, want er hebben zich een 35 tal ingeschreven. Zoals altijd weer een vaste kern die er ieder jaar bij zijn, en daarnaast ook weer veel nieuwe gasten. Ook partners en kinderen van, zijn van harte welkom..

Het is altijd weer fijn om al die meiden, en soms ook mannen te zien, en te horen hoe hun transitie verloopt. Het is zeker niet allemaal rozengeur en manen schijn, maar hier kan je je ei kwijt, en de aanwezigen weten waar jij het over hebt. En dat is ook heeel belangrijk……

Wachten op de gasten en duimen voor goed weer……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s