De laatste Loodjes

Pfffffffffff, zo voel ik mij op dit moment. De vaste volgers hebben het ongetwijfeld gemerkt;  Er wordt maar weinig geschreven terwijl er zo ontzettend veel gebeurt. Op mijn werk, Privé, Opnames Open Universiteit, trainen voor de 4Daagse, begeleiden van Transgender. Dus druk druk druk.  Pffffffff

Ik heb het al vaker vermeld!! Die hormonen geven mij een enorme energie boost, en ben gewoon niet te remmen. Dus overdag op mijn werk wil ik maar vooruit, en dat komt goed uit want het is daar stervensdruk nu. Van april tot december een groot gekkenhuis, veel overwerken, en elke dag hangen liggen of zitten er wel weer memo’s geplakt op mijn desk “Rianne Spoed, dit is Urgent, dit moet voor, of wil je hier extra op letten enz”.  Gelukkig ben ik heel flexibel ingesteld en weet ik het in goede banen te leiden…… Maar s’avonds ben ik dan toch echt uitgerangeerd, en dan kan ik merken dat ik toch wel weer een jaartje ouder word. Je herstelt minder snel als een jonge blom.

Dus kom ik thuis, wat eten en effe ontspannen. Zo rond 18.00 uur ga ik nog wat doen in en rondom huis, en om 20.00 uur kan ik met de beentjes omhoog, even wat babbelen, lezen of aan de pc. Tv kijken is aan mij niet besteed, en om 22.30 uur lig ik al weer in mijn nestje als ik tenminste naar mijn lichaam luister. Dus eigenlijk weinig tijd s’avonds om nog te bloggen. Maar goed, overdag pen ik alles op kladjes, en is er tijd dan werk ik het uit en anders gaat het in de map met Kladjes tot een later tijdstip. Sommige onderwerpen zijn nu eenmaal niet tijd gebonden, en kunnen ook over enkele maanden geplaatst worden.

Ik schrijf : “De laatste loodjes”, en dat wil zeggen….Het is haast vakantie…. Zeker na deze week op mijn werk ben ik er echt aan toe. Was het dan zo druk? Dat zeker….maar ik heb niets kunnen doen omdat er vanaf vorige week woensdag al problemen waren met de Laser. Vorige week 2 dagen geen productie met de Laser. Op vrijdag een normale werkdag, en net voor tijd weer problemen. Deze week geen productie op ma-di-wo, en dus morgen weer hurry up, de laatste dag voor onze vakantie. En na de vakantie zie ik de bui al hangen, met alle memoblaadjes aan de desk, dan kunnen wij er met frisse moed en een opgeladen accu aan de slag……

Maar eerst…..Vakantie Hoeraaaaaaaa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s