De Vierdaagse

Eindelijk gaat het er dan toch van komen :thumright: Ik ga de 4Daagse van Nijmegen lopen. Eigenlijk had ik dit in 2010 al willen doen, maar dat was te hoog gegrepen 8 maanden na mijn SRS (= Geslachtsverandering).
Conditioneel was ik er nog niet klaar voor, maar dat gold ook voor 2011.
Waar ik toen ook last van had, dat was dat mijn nieuwe vagina wat beurs werd van het lange wandelen. Na een lange wandeling van enkele uren, zat er vaak wat bloed in mijn slipje :( en voelde het pijnlijk aan. 

Maar nu in 2012 ben ik er dan toch echt klaar voor, al is de voorbereiding niet over rozen gegaan. Tijdens het trainen voor de 4Daagse, bleek opeens mijn linkervoet overbelast te zijn. Dus moest ik rust houden, heb ik nieuwe steunzolen gekregen en heb ik nog maar mondjesmaat mijn training kunnen voort zetten. :thumbdown:

Dinsdag ga ik van start voor de 4 x 40km, en ga van dag tot dag bekijken hoe het gaat. De gezondheid gaat immers voor, want ik heb daarna nog 2 weken vakantie die ik niet wil verpesten omdat ik niet kan lopen.
Maar ik zie het met vertrouwen tegemoet en heb er enorm veel zin in. Ik ga er van genieten of het mij nu lukt of niet.
Ik wil er ook de tijd voor nemen, en er geen prestatiedrang van maken zoals in mijn vorig leven toen ik 2x de 4 x 50km heb voltooid.
Deze keer wil ik gewoon genieten van alles en iedereen.

Ik heb al vernomen dat ik door verschillende supporters aangemoedigd ga worden, en als ik het voltooi, ook nog eens op de Via Gladiola wordt in gehaald .

Ik zal er zeker naar toe werken om dat te bereiken, en ik houd Jullie op de hoogte met een dagverslag………mits ik er dan de fut nog voor heb.

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Dick en Carina schreef:

  Hoi Rianne,

  Heel veel sucses de komende dagen.
  Zet hem op !
  Aan jou zal het niet liggen Toch!

  Dick en Carina

  Like

 2. dd1500vaganza schreef:

  Hoi Dick en Carina
  Ik ga zeker mijn best doen, en aan mij zal het niet liggen. Toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s