Dag 2

Op hangen en wurgen heb ik het gehaald vandaag. Nu weet ik dus waarom iedereen vroeg wil starten…..Omdat er zo veel deelnemers zijn, is het starten verdeeld in 2 groepen, en heb je een vroege en een late start. Zo moet ik op dinsdag en donderdag vroeg starten, en op woensdag en vrijdag dus laat. Start je dus vroeg, heb je alleen de mensen van de 50km voor je, die eerder zijn gestart. Een late start wil zeggen, dat je en de 50, en de vroegstarters van de 40, plus alle militairen voor je hebt. En de weg is dus overvol, en is er geen mogelijkheid om je eigen tempo te wandelen. Je moet constant naar beneden kijken, dat je niemand op zijn hakken trapt. Nee dit ging niet lekker……Gelukkig zag ik s’morgens op het station mijn wandelmaatje Kelly en haar vriendin Marcella. Ieder van ons had wat problemen, gewoon door dat je niet vooruit kwam. Gelukkig hadden wij veel steun aan elkaar en zo zijn wij toch door deze dag heen gekomen.

Toen ik thuis kwam, dacht ik “dit was het dan, ik stop na 2 dagen”……Ik heb te veel last van mijn blessures, en daar zijn nog eens 3 flinke blaren bij gekomen. Maar na de dagelijkse massage,voelde ik mij weer een beetje herboren, en dacht ik er al weer wat anders over. Ook nu geld weer……herstel ik goed vannacht……sta ik morgen weer aan de start voor dag 3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s