Guus

Gisteren was het een jaar geleden dat motorvriend Guus werd vermoord. Het liet een diepe wond achter bij de Mutsenclub, een clubje van Goldwing motorvrienden waar ik ook lid van ben geweest. Het clubje zal nooit meer zijn wat het ooit was……..een gezellig clubje waar iedereen zich zelf mocht zijn,  en waar iedereen in zijn of haar waarde werd gelaten.

Guus is er niet meer, en nu een jaar later zijn wij er nog steeds niet achter, wat er in die nacht nu daadwerkelijk is gebeurd. Zijn vrouw/onze vriendin is nog steeds verdacht, maar ze ontkent ook maar iets met zijn dood te maken te hebben en zegt dat er een inbreker in huis is geweest. De advocaat van haar doet er alles aan om mogelijke aanwijzingen voor dit zogenoemde inbrekersscenario te laten onderzoeken. Ook is het moordwapen niet gevonden, dus misschien toch een uit de hand gelopen inbraak?????? Wij weten het niet en hopen dat er gauw wat duidelijkheid komt over wat er gebeurt is. In november wil de rechtbank deze zaak voor het eerst inhoudelijk gaan behandelen, maar de officier van justitie denkt dan nog steeds niet klaar te zijn met zijn onderzoek. Ik ben benieuwd hoe lang wij nou echt moeten wachten voordat de waarheid boven water is……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s