fanfare

on

Afgelopen zondag was ik weer bij het jaarlijkse nieuwjaarsconcert van Fanfare Sint Lambertus uit Lith. Een goede vriend van mij speelt daar baritonsax, en elk jaar krijg ik een uitnodiging.. …Zoals de meesten van Jullie wel weten, heb ik zelf 25 jaar bij Muziek Vereniging Hartog gespeeld. In 2006 ben ik daar gestopt omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Maar nu begint het weer te kriebelen…..en dat gevoel is er telkens als ik weer eens naar een concert ben geweest. Dan wil ik weer meedoen, maar telkens ebt het dan weer weg tot het volgende nieuwjaarsconcert.

Maar nu is het anders, want donderdag ga ik naar de repetitieavond van Hartog.  Vele malen ben ik gevraagd om terug te keren, maar ik was er gewoon nog niet klaar voor. Ik hoop dat er nog een klik is…… En ja? Welk instrument ga ik dan bespelen….Als het aan mij ligt, keer ik weer terug op de bas. Maar alleen als ik het kan combineren met het spelen op de trombone, want dat is het instrument waar ik op speel bij De Derde Helft, en dat wil ik zo houden.

Maar eerst maar eens kijken of er nog een klik is, en anders zijn er nog genoeg andere fanfares, die mij graag willen binnen halen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s