Halfstok

on

De vlag hangt halfstok, er hangt een droevige stemming op mijn werk. Ongeloof, verslagenheid en vooral veel verdriet heerst er onder het gehele personeel. Maandag maak je samen nog een praatje……Dan op dinsdagmorgen roept onze chef iedereen van onze afdeling bij elkaar, en krijg je het keiharde en  droevige bericht dat Daisy niet meer onder ons is. Onze receptioniste was niet op haar werk verschenen, niemand wist waar zij was. Waarna een collega van mij, werkzaam bij de reservepolitie, poolshoogte bij haar thuis is gaan nemen. Daar vonden zij het levenloze lichaam van Daisy. bijna 27 jaar is toch geen leeftijd om er tussen uit te knijpen…….Zo te zien was er niets aan de hand met haar, altijd vriendelijk, vrolijk, opgeruimd………..maar niemand ziet wat er achter die glimlach schuil gaat. Je ziet niet haar verdriet, je ziet niet haar leed in het nu of in haar verleden. Wie zijn wij om te oordelen als iemand vind, tot hier en niet verder…….Voor haar was de tijd gekomen om afscheid te nemen van dit leven. Ik hoop dat zij de rust heeft gevonden die zij ontbeerde in dit leven. Daisy Rust zacht. Wij zullen je opgewektheid missen…….imagesCAAZK3NY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s