Vierdaagse Sponsorloop

on

Je hebt allerlei soorten wandelaars in de 4Daagse. Daar ga ik niet verder over uit wijden, maar ik wil wel even de aandacht vestigen op de velen wandelaars die voor een goed doel de vele kilometers wandelen……. Ik heb een Link toegevoegd http://www.mijn4daagsesponsorloop.nl/  en daar vind je bijvoorbeeld Johny Versluijs die de stichting Little Dreams sponsort.

En zo zijn er dus honderden, en misschien wel duizenden anderen die elk jaar iets voor het goede doel willen doen.

Zo sponsor ik zelf op een eenvoudige manier het KWF Fonds :

Roze Sunnywalks Veters

Tijdens de Vierdaagse van Nijmegen ga ik, tijdens het wandelen van de dagelijkse 40 kilometer, vrolijk gekleurde schoenveters verkopen. Na jarenlang paarse  en groen/oranje veters verkocht te hebben, gaat de Vierdaagse dit jaar roze kleuren dmv de verkoop van felroze schoenveters voor in je wandelschoenen. Loop je de Vierdaagse? Ken je iemand die de Vierdaagse loopt? Koop mijn Sunnywalks-veters en steun KWF Kankerbestrijding.   Kijk voor meer informatie op www.sunnywalks.com of volg me op Twitter (@Sunnywalks_com) of Facebook (Sunny Walks)

Bestel de veters online door je volledige adres te mailen naar sunny@sunnywalks.nl en je ontvangt een mail terug met betalingsgegevens. Of koop ze tijdens een van mijn trainingstochten van mij of een van mijn mede-verkopers. Of in Nijmegen natuurlijk! 😉

Tot Nijmegen! Sunny

imagesCAE20AIR

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sunny schreef:

  Hoi Rianne! Bedankt voor deze gratis veter-reclame op je site!

  Groeten
  Sunny
  http://www.sunnywalks.nl

  Like

 2. dd1500vaganza schreef:

  Hoi Sunny…….Graag gedaan hoor!!!! En uiteraard bestel ik dit jaar de roze veters.
  Veel succes met de verkoop en de ondersteuning van het Koningin Wilhelmina Fonds…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s