4Daagse Training

 

Eindelijk heb ik mijn ritme gevonden en wandel ik elk weekend toch wel een lange wandeltocht. Nog steeds in mijn eentje, want het enige echte wandelmaatje heb ik nog steeds niet gevonden. En ik ben er bang voor dat dit ook niet zal gebeuren, maar daar zit ik eerlijk gezegd niet zo mee. Nu hoef ik naar niemand te kijken, kan pauzeren wanneer ik wil en het allerbelangrijkste, ik kan mijn eigen wandeltempo aan houden. En dat is pittig….. Stevig marstempo zullen wij maar zeggen.

 

Liep ik voorgaande jaren mijn rondjes hier in het Maasland, nu gebruik ik mijn OV-chipkaart en ga tochten maken wat verder weg. Zo heb ik afgelopen zaterdag de trein genomen naar Geldermalsen, om daar langs de oever van de Linge te gaan wandelen. Voor de bloesem was het nog wat vroeg, maar hier en daar was er toch wel wat van te zien. Het was een prachtige wandel dag, een heerlijk zonnetje en het was al echt een temperatuurtje waarbij mijn jasje in de rugzak kon blijven. Ik had al veel gehoord over het Landgoed Mariënwaerdt , en zowaar deze keer kwam ik over dit Landgoed, wat ik van te voren helemaal niet gepland had. Heerlijkheid Mariënwaerdt, een landgoed van ruim 900 Ha gelegen in de Betuwe tussen de dorpen Beesd en Tricht, Deil en Enspijk in de gemeente Geldermalsen. KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

Want hoe plan ik nu een route? Ik gebruik daar voor de site GPS coördinaten, en maak vanaf een startpunt een route. In dit geval was mijn startpunt het station van Geldermalsen en volg ik rivier de Linge richting Beesd, om dan ten westen van Beesd de Linge weer over te steken, en dan mijn route langs de rivier weer oostwaarts te vervolgen richting Geldermalsen. Een kleine 18 kilometer volgens de GPS. Als ik dan zo’n route klaar heb zit het ook in mijn hoofd, en print ik verder niets uit. En voor 90% klopt het dan ook. Een beetje avonturieren, daar houd ik wel van.   

Een bootje met mijn 2e naam Janske er op.
Een bootje met mijn 2e naam Janske er op.

 

Voor komende zaterdag heb ik een wandeltocht van 28 kilometer op het programma staan. Ik heb er zin in, en als Jij zin hebt om mee te gaan dan hoor ik graag van je. Ik loop dit keer aan de overzijde van de Maas richting Wijchen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s