Nieuwe Tapas recepten

De laatste tijd heb ik nauwelijks nog recepten toegevoegd in de rubriek Mijn Koken, onder het kopje Tapas. Er is op internet zoveel lekkers te vinden, dat mijn rubriek er weinig aan toe kan voegen.bk-27

Toch hebben wij onlangs weer een Tapas avond gehad, waarvoor ik dan op de vele websites op zoek ga naar iets nieuws. En ik heb toch weer iets lekkers gevonden die ik Jullie niet wil onthouden Je kunt ze terug vinden in de rubriek  Tapas. Het ene recept is een Kerrie-kokos soepje; Het andere een Tonijn Tortilla. Allebei zeer de moeite waard om eens uit te proberen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s