Blubber

Zo mooi het op zaterdag was zo druilerig was het op zondag. Bah dat moet ik nu weer hebben…… Had ik de motor maar een week eerder gehaald, maar ik moet niet zeuren want van een beetje regen worden wij niet meer bang. Niet als je bedenkt dat ik op weg naar Stockholm 350 km in de stromende regen heb gereden. images (3)

Dus heb ik mij niet laten kennen en ben ik op zondag middag in de regen wezen toeren. Over kletsnatte blubberige wegen van de boeren met hun maïskarren. Dat was dus niet zo’n goede keus, maar het was zondag “Oss op Wielen”, en daar heb ik op deze dag mijn steentje aan bij gedragen. Toen ik thuis kwam lag er meteen een kilo klei in mijn garage, en was het poetsen geblazen…..

Echt een kilo klei in de garage….. Tja dat hoort er bij, terwijl Rob nog zei “voel je niet verplicht hem te poetsen”.
Maar het is duidelijk een Zij, niet te temmen en zo mooi…. en zij wil duidelijk gezien worden op haar mooist. Dus poetsen maar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s