Blij Kind

Wat heb ik genoten van deze twee weken. 14 dagen heb ik er van kunnen genieten, mijn tank is weer op geladen, mijn honger gestild.
Als ik hem volgend jaar weer een keertje kan lenen, zing ik het wel uit zei ik gisteren al tegen mijn vriend Rob. Maar als er keer een mogelijkheid is zal ik zeker er eentje zelf kopen.
 
Maar nu het zeker is, dat Kitty niet meer achterop kan en durft, wordt de intentie van het motorrijden ook heel anders. Dan koop ik hem echt voor mij zelf alleen, en ga ik dan voor deze plof plof zoals die van Rob, of ga ik meer voor een model Dakar BMW? Ik weet het niet…..
 
Maar wat heb ik genoten van het prijken met andermans veren, en wat heeft deze stoere motor dame genoten van al dat bekijks wat je met zo’n mooie fiets hebt. Gisteren nog op het veer bij Megen, al die verbaasde blikken en de veerman die ook motor reed, wenste mij een mooie dag. “Nou vrouwtje, veel plezier vandaag met je mooie motor”. En ik reed natuurlijk met een Big Smile van het veerpont weg. Of de man bij het tanken die extra gewacht had na het afrekenen, om te vragen of dit een zescylinder was. Ja bekijks heb je er wel mee, velen kennen dit motortype niet en dat maakt het zo mooi. Daar geniet ik van Apart, dat ben ik zelf en dat is Rob ook. Daarom mocht ik hem ook lenen.18 oktober 004

Voordat het slechte weer maandag begint en de klok weer verzet wordt, besloot ik hem gisteren weer terug te brengen op de warmste 18e oktoberdag van deze eeuw.

Ik heb er van genoten mijn Lieve vriend en ik kan het niet beter uitdrukken hoe erg ik genoten heb…….  dan Als een Blij kind die uren voor het snoepwinkeltje heeft gestaan, en dan eindelijk die heerlijke kaneelstok krijgt waar zij naar verlangde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s