Tapasavondje met Vrienden

Afgelopen zaterdag hadden Kitty en ik, vrienden uitgenodigd voor een gezellige Tapasavond bij ons thuis. Gezellig met zijn zessen babbelen onder het genot van een hapje en een drankje. Maar wat is het toch moeilijk om net genoeg hapjes te maken, zodat je maar een klein beetje over houd. Het lukt ons nog steeds niet, en zodoende heb ik vandaag nog een halve tortilla gedeeld met een collegaatje van mij. En vanavond bij het avondeten heb ik nog genoten van een overheerlijke rode bonenschotel. Dus ik moet de volgende keer …… of minder gerechtjes of meer mensen uit nodigen. Wat lijkt Jullie??

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marian schreef:

  Hoi Rianne.
  Het weekendje dat we bij jullie mochten verblijven, hebben we heerlijk genoten van al het lekkers dat jullie samen hebben gekookt/gebakken/en gekocht.
  Het overgebleven broodpuding is thuis met veel lof opgesmuld. Schijnbaar is het geen probleem dat jullie teveel maken, het belandt niet in de container.
  Je laat alleen meer mensen genieten van jullie heerlijke kookkunsten. Of het nu mijn kinderen zijn of een colega.
  Groetjes en tot gauw.

  Like

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Marian voor je reactie. Wij houden van gezelligheid en vinden het fijn als wij onze kookkunsten met anderen, met vrienden kunnen delen. Ik heb ook nog heerlijk genoten van de Broodpudding die over was. Tot gauw!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s