Nieuw wandeljaar in zicht

Het jaar loopt ten einde en er worden al weer plannen gemaakt voor het nieuwe jaar. Ik zou zo graag meer wandelingen willen maken, maar zo lang ik nog werk zal het beperkt zijn tot het weekend, het is nou eenmaal niet anders….  Het ergste vind ik, dat ik nog maar een keer gewandeld heb sinds wij terug zijn van Marbella. Druk op mijn werk… druk met de sociale contacten, en daarbij ook nog eens geblesseerd geraakt aan mijn voet. Wat ik gedaan heb weet ik niet echt, maar dat ie flink gekneusd is, is wel echt. Hopelijk gaat de zwelling gauw over, en kan ik weer in een normale schoen.wandelschoenen-bovenkarspel1

En dan wordt het toch echt tijd om kilometers te gaan maken. Op tweede kerstdag langzaam aan 12 km bij de Midwinterhoorntocht in Zevenaar, die ga ik  wandelen met mijn broer Hans. Vervolgens wandel ik wanneer het weer het toe laat, hier in mijn omgeving mijn kilometers. Om dan vanaf maart grotere afstanden af te gaan leggen.

In 2017 ben ik van plan drie Vierdaagse’s te wandelen. In juli de Nijmegense 4Daagse, waar ik 4 x 40 km wandel. In augustus de Heuvelland 4Daagse waar ik 4 x 28 km wandel. En in oktober de 4 Daagse van Marbella waar ik 4 x 20 km wandel. Ik heb er enorm zin in….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s