Goede bedoelingen

Plannen maken is geen kunst, maar de uitvoer er van heb je niet altijd in de hand. Zoals ik in mijn vorige posting al schreef, zat ik met een flinke zwelling op mijn voet, waardoor ik niet fatsoenlijk in een schoen paste. Maar het positieve er van was, dat ik wel in mijn wandelschoenen kon en daarom ook echt van plan was, de Midwinterhoornwandeltocht in Zevenaar op tweede kerstdag te gaan wandelen. Van plan was Ja!! Maar als zo vaak bij mij kwam er weer eens iets tussen….. Ik wandel altijd naar mijn werk en op de dinsdag voor kerst, blijf ik 100 meter van huis met mijn voet ergens in hangen. Zelf vermoed ik in laag groeiende planten, maar omdat het nog vroeg en pikkedonker was kon ik dit zien. Omdat ik altijd behoorlijk doorstap en dus een hoog tempo er op had zitten werd ik bruusk afgeremd, en klapte ik voorover op de grond op mijn gezicht……

Het werd mij even zwart voor de ogen, mijn bril stond schuin op mijn neus en ik voelde bloed langs mijn gezicht stromen. Een beetje gedesoriënteerd liep ik weer naar huis, en probeerde zonder de boel onder het bloed te smeren binnen te komen. Daar heb ik mijn gezicht wat schoon gewassen, en de schade eens bekeken in de spiegel. Op vier plaatsen had ik schade…. snee boven mijn linker wenkbrauw, mijn neusschot lag open, snee van neus tot in mijn lip, snee van 1.5 cm in de mondhoek. Genoeg werk dus voor de plastisch chirurg, die op zes plaatsen moest hechten. Niks geen wandelen dus, want op Tweede Kerstdag zag ik er zo uit….val-rianne-2

Jullie begrijpen dat ik dus niet ben gaan wandelen, en dit ook tot gevolg had dat al mijn plannen weer in de prullenbak gingen belanden. Dat bedoel ik dus met “Goede bedoelingen!!”

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Simmis Mama schreef:

  O! Dat is erg! Goeide betering!!!

  Like

  1. Rikit_vaganza schreef:

   Het gaat gelukkig al weer een stuk beter met mij…

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s