Terug op Osse Bodem

on

 

26992095_877552465749885_1951095075461929940_n

Vanaf mei 2017 blaas ik mijn deuntje bij het Udense Panasch, waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Mijn voorgaande kapellen in Oss waren Net d’r Neffe en de Derde Helft, en beide echte carnavals muziekskes. Alles draaide om carnaval, maar nu is het net andersom en maken wij heel veel moderne muziek.  Van 70/80-er jaren in de vorige eeuw tot hedendaags en van nederlands talig tot rock and roll. Met een bezetting van rond de twintig man -en vrouw- variërend van een jonge meid van vijftien tot midden zestigers mag Panasch een bont gezelschap genoemd worden.groot4

Toch gaan wij een feestje niet uit de weg, en laten carnaval niet aan ons neus voorbij gaan. Wij hebben nog drie weekjes te gaan en dan staat de Carnaval aan de deur. Na jaren lang dus in Oss met Osse Muziekskes op pad te zijn geweest, ga ik nu met Panasch uit Uden op stap. Voor diegene die graag willen weten bij wat voor een blaaskapel ik nu terecht ben gekomen…… moeten op Carnavalszaterdag maar eens naar het “Groot Moelenbal”  gaan in de Groene Engel in ons eigen Oss. Want dan speelt Panasch om 15:40 uur in de grote zaal en later in de middag ook nog eens in het café. Dus toch nog even terug op Osse bodem bij het Groot Moelenbal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s