Wandelplannen

on

Elk jaar zijn er weer wandelplannen voor het nieuwe jaar, zoals o.a.ook te lezen was in mijn posting van 5 december 2016 Plannen. Soms worden ze verwezenlijkt en soms komt er niets van terecht. Van de drie Vierdaagse’s die ik wilde gaan wandelenwa in 2017, zijn het er evenals 2016 maar twee geworden, te weten Nijmegen en Marbella. De Heuvelland vierdaagse in Limburg zal moeten wachten tot een later tijdstip. Voor 2018 staan deze beiden, de Vierdaagse van Nijmegen en die van Marbella cropped-download-5.jpgweer op het programma.

 

 

 

 

 

Daarnaast staat ook de Tachtig van de Langstraat op het programma, mijn eerste Kennedy mars. Dus zal als voorbereiding weer flink getraind moeten worden.80-logo

Nu vind ik dat helemaal geen probleem want ik wandel nu eenmaal graag, maar ik ben niet zo van de georganiseerde wandeltochten, want die vallen meestal op een zaterdag of zondag en vaak komt dat niet uit. Het is anders als je partner ook wandelt en je samen op pad kunt. Maar dat is in mijn geval niet het geval, dus neem ik graag een dagje vrij en wandel dan vanaf huis = Oss naar bv. Breda, of even naar mijn broer in Zevenaar. Het lijkt ver, maar dat val allemaal best mee. en zo heb ik allemaal plannetjes om toch aan mijn kilometers te komen. mde

Vandaag pas mijn eerste wandeling van 2018 gemaakt. Heerlijk twee uurtjes gewandeld bij het krieken van de dag. Heerlijk gewandeld dat wel, maar de omgeving rondom Oss komt onderhand mijn neus uit. Altijd maar een zelfde rondje ik ben het beu en dus neem ik vanaf nu, elke week de trein naar een of ander treinstation, en volgende week wordt dat dan naar Wijchen en wandel ik zo terug naar huis en heb ik zo’n twintig kilometer te gaan voordat ik weer thuis ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s