Uit de Oude Doos… Geblogd op 3 mei 2011

on

Onverwachte man

Ik hou van vrouwen, ze boeien mij dat is natuurlijk niks bijzonders. Maar soms ontmoet ik een mooie man, die blijft dan een tijdje in mijn hoofd. Zo’n ontmoeting is altijd onverwacht, natuurlijk, want meestal zie ik ze niet. Ik mis het oog er voor denk ik maar, mijn aandacht verspringt te snel.

En toch is er dus af en toe die man, die in mijn gedachte telkens terug komt. Mooi, Sterk, Gevoelig, Sensueel & Warm, zo eentje wil ik dan zo graag zoenen. Dan lopen mijn gedachte weg, en laten mij verdrinken in zijn armen. Zijn kracht voel ik om mij en in mij, en dan ontwaak ik plotseling weer.

Dan in een flits mis ik de zachte huid, de ronde vormen, een borst en meer. De zoete geur, de smaak, die ogen, en vind ik mijzelf weer terug bij haar. In gedachten dicht tegen elkaar aan, tweemaal zevenendertig graden warm. De tinteling van tastende handen, de onverwachte man is vertrokken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s