Kerstcadeau

Ik had helemaal niet gerekend op een verlaat kerstcadeau op 28 december. Überhaupt had ik er niet op gerekend, want wij doen hier niet aan met Kerst. Toch lag er die dag zo maar een mooi verpakt pakketje in de brievenbus. ???? een kerstwens misschien… Gauw uitpakken, ik was toch wel benieuwd wat het zou kunnen zijn… Het bleek een DVD te zijn “Compostella”. mde

Hé wat leuk… ik was blij verrast, maar wie was nu diegene die mij hier mee wou verrassen? Ik had geen flauw idee, iedereen passeerde de revue maar ik had echt geen flauw benul. Gelukkig kwam er s’middags een Whats appje met het beslissende antwoord.

Lieve Rianne, er is een verlaat cadeautje onderweg naar Jou. Wij hopen dat dit weer extra inspiratie en motivatie toevoegd. Fijne Jaarwisseling, José en Rob.

Ik heb nog geen tijd gehad om deze DVD helemaal af te kijken, maar het gaat mij zeker motiveren richting mijn Camino. Het lezen van vele Blogs, het kijken naar You Tube filmpjes, het bezoeken van het Camino Info Café .   het volgen van de Facebook groep Camino de Santiago van het NGSJ. Alles draagt er toe bij dat ik met een gerust hart voor mij en mijn omgeving op pad kan.

Lieve José & Rob. Bedankt voor dit mooie verlate “Compostella” Kerst Cadeautje…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s