Bloggen

 

Al meer dan twaalf jaar Blog ik al… Ooit begonnen met Bloggen bij MSN-Space, en toen zij daar mee stopten, heb ik Rianne.s Blog onder gebracht bij WordPress. Ik wilde vooral schrijven over Genderdysforie en mijn toen aankomende SRS. Hier kon ik het van mij afschrijven. Ik had vooral volgers die in hetzelfde schuitje zaten, en dan bedoel ik met name zij die van mijn leeftijd waren. De reacties die ik dan ook vaak kreeg “Wat Jij hier schrijft is mijn verhaal”.blog_tips_splez

Daarnaast schreef ik natuurlijk over mijn hobby’s, zoals het motorrijden, koken, het spelen bij een Dweilkapel, De 4Daagse… en natuurlijk het wandelen. Vooral in het wandelen kon ik mijn ei kwijt de laatste jaren. Maar ik ben niet iemand die regelmatig georganiseerde wandeltochten loopt, dus daar schrijf ik dan ook niet zo  veel over. Maar wel van wat er allemaal op mijn pad komt… Toch zat er geen regelmatigheid in mijn schrijven. Maar mijn Blog opgeven… Stoppen… Nee dat ga ik niet doen, zonde van al dit alles wat ik ooit hier heb neergepend.twitter_follow_me_w1200_h480_bg

Iedere Blogger doet het op zijn of haar manier. Of je een zakelijk Blogt of privé, eigenlijk wil je maar een ding, en dat is dat het gelezen wordt, en dat je een grote groep volgers krijgt. Dat bleef de laatste jaren bij mij een beetje achterwege, en zo had ik nog maar een vijftal vaste volgers, maar werd het Blog wel dagelijks redelijk bezocht.

Maar zoals Jullie inmiddels al gemerkt hebben, heeft het Blog een weder opstanding meegemaakt. Allereerst heb ik het Blog advertentie vrij gemaakt, door een eigen domeinnaam aan te maken. Rianne Blogt – wandelen en nog veel meer.

En ben ik weer regelmatig gaan posten. Tijd om dagelijks te posten ontbreekt mij, maar wil wel wekelijks een blog posten op de vrijdag. Dat is voor de lezer ook fijn, wetende dat er sowieso vrijdags een Blog komt.

guestpost

Het feit dat ik er weer opnieuw leven in ben gaan blazen, is ongetwijfeld mijn nieuwe inspiratiebron…. “Camino de Santiago”.29214525_899789176870590_6251510037349512186_n

Volgens mij raak ik daar nooit over uit geschreven…… Maar het belangrijkste is natuurlijk mijn eigen Camino die ik in augustus hoop te kunnen starten. Hoe ik daar de berichtgeving over ga doen ben ik nog niet over uit, maar ik ga mij niet de verplichting op leggen om dat dagelijks te gaan doen.

Er is genoeg te schrijven en ik hoop natuurlijk dat er ook op gereageerd gaat worden. Liken mag ook, want dan weet ik dat het gelezen wordt. Inmiddels zijn er al zo’n 28 vaste volgers en ik hoop dat dit aantal nog verder zal gaan stijgen.

download

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s