Watje…

on

Een paar weken geleden schreef ik al, dat ik met dit weer niet vooruit te branden ben. Een unheimisch gefuhl als ik niet wandel. Nu is het zelfs al twee weken en ik heb nog geen stap gezet, en ik heb een enorm schuldgevoel. Een reden om in beweging te komen… Maar nee, dit heb ik nog niet meegemaakt, ik kom niet in beweging…

Ik bruis altijd zo van de energie… maar nu pfff. Nee, het is geen virus…  het zijn de  naweeën van een vijf dagend durend Carnavals feest die mij lichamelijk gesloopt hebben. Watje!!! Ik heb het nog niet horen zeggen, maar dit wordt zeker gedacht door mijn mede feestvierders als ze dit lezen.

Dat op de bank zitten met mijn laptop op mijn schoot, het tablet en mijn huwa binnen handbereik…  Met daarbij nog een dikke pil. Koffie, thee, glaasje port of een bel cognac….Dat bevalt mij eigenlijk heel goed zo.

Maar het schuldgevoel is sterker…

schuldgevoel-hond

Gelukkig maar, en zo beginnen wij vandaag weer met goede moed aan een normale week. Ik werd vanmorgen om 07:30 gewekt door de Goudvink ( ringtone wekker) Ik wordt vandaag om 10:30 uur verwacht bij de hormonen dokter in Nieuwegein.  Vanwege het drukke maandagochtend verkeer ga ik maar liever bijtijds op pad, en daarbij zag ik van de week, dat mijn pasje van het St Antonius ziekenhuis al in april 2015 verlopen was.??? Nog een reden meer om vroeg op pad te gaan…

Onderweg belde mijn tandarts waar ik bleef want ik had een afspraak. Ik wist dat het deze maand was, maar ik wist niet meer wanneer…  Had daar vandaag nog over willen bellen. Wanneer… Vandaag dus!! Ik snap er niets van, het zal wel met Camino ontwenning verschijnselen te maken hebben. Één ding is zeker, ik krijg een C90 rekening van mijn tandarts.

kassa_kartoen_tandarts

Half elf op maandagochtend is een ideale tijd voor een ziekenhuis bezoek heb ik ervaren. Maar dat verkeer Pfff vergt toch heel wat van je, en zo is een groot deel van mijn energie vanmorgen, in die twee en half uur dat ik op pad was, al opgegaan.

En zo kom ik thuis en verdwijnen alle plannen die ik had als sneeuw voor de zon, zoek ik mijn plekje op de bank weer op… en zit ik met mijn laptop op mijn schoot even dit Blog te schrijven…

En morgen… Morgen wacht weer een dag met nieuwe plannen.

 

 

 

 

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. ellybranje schreef:

  O jee net een heel verhaal geschreven. Plop…. En weg.
  Er is niks mis met jou daginvulling hoor, doe ik regelmatig, maar dan zonder schuldgevoel.
  Wandel wel.veel op het moment, houdt mijn winterdip.buiten de deur. Mocht je vrijdag zin en tijd hebben. Tilly en ik lopen rondje kanonsberg. 9.30 vanuit hier. Met middaguur dus weer terug.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rikit schreef:

  Mij niet gezien… Vorige keer hebben wij dat kanon ook al niet gevonden. Nee, alle gekheid op een stokkie… Zaterdag wacht mij een zware Lunchwandeling.

  Like

 3. Rikit schreef:

  Elly@ misschien kun je beter eerst je tekst in Word schrijven, en daarna hier in plakken. Zo doe ik het vaak en gaat mijn geschreven tekst niet verloren.

  Like

 4. ellybranje schreef:

  Daar ben ik al helemaal niet goed in😂😂😂😂 zaterdag , de wandeling in het midden des lands? Wist niet meer wanneer dat was.
  Wandel ze!

  Like

 5. AnneMarie schreef:

  Het weer werkt mij enorm tegen. Bah al die regen. Ik kan de moed maar niet bijeen rapen om te gaan.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Gelukkig!!! ik ben niet de enige die niet vooruit te branden is Deze week wachten er twee wandelingen, dus ik moet wel!

   Geliked door 1 persoon

   1. AnneMarie schreef:

    Ik zeg rustig af. Mij krijg je niet naar buiten als het regent.

    Geliked door 1 persoon

 6. Rikit schreef:

  Vandaag bleef het bij plannen… maar morgen ga ik toch echt iets doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s