Camino de Santiago…

Er zijn op You Tube al vele filmpjes gewijd aan Camino de Francés. En als voorbereiding op mijn Camino in augustus 2019, struinde ik het you tube kanaal zowat dagelijks af, op zoek naar info…. waar kom ik overal, en wat kan ik allemaal gaan bezoeken in steden als Burgos en in León.

Nu ik deze Francés voltooid heb, kijk ik nog regelmatig op You tube of ik iets leuks zie. Maar nu kijk ik er met hele andere ogen naar… Nu komen de herinneringen naar boven… O ja daar ben ik ook geweest, en dat heb ik ook meegemaakt. En dan die overweldigende natuur, de vele onbegaanbare weggetjes met de herinnering, “hier stuur je alleen ezels naar boven.”

download (2)

Zelf heb ik ook vele kort fimpjes gemaakt met mijn smartphone. Maar die zou ik eerst op You tube moeten zetten voordat ik ze hier kan plaatsen. Ik zit er wel eens over te denken om mijn abonnement te Upgraden, zodat ik deze hier wel kan plaatsen. Ik ben er nog niet uit…

Installatron_Update4

Onderstaand filmpje roept weer het een en ander op, mede door de prachtig gekozen muziek wordt ik wederom ontroerd. Het zal nog wel even duren voordat ik weer kan gaan pelgrimeren, maar dit houd mij op de been.

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. AnneMarie schreef:

  Als je je filmpjes op YouTube zet, even je eigen kanaal een maken dan kun je zo de link van het desbetreffende filmpje op je blog zetten.
  Heb je geen upgrate nodig bij WordPress.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Op die manier zat ik al aan te denken. ik heb daar al een eigen kanaal, want ik heb in 2016 daar mijn vakantie op gezet. Goeie Tip, dank je wel!!

   Like

   1. AnneMarie schreef:

    👍👍👍👍

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s