Vrienden op de Fiets…

Zo… vandaag maar eens lid geworden van Vrienden op de Fiets . Ik zag dit vandaag weer voorbijkomen, en aangezien dat ik toch meerdaagse wandelingen wil gaan doen, vandaag maar lid geworden.

download

Het heet vrienden op de fiets… maar gelukkig mogen er ook wandelaars overnachten. Ik heb een fiets maar gebruik hem nog maar zelden. Als het enigzins wandelbaar is, doe ik alles met de benenwagen. En dat bevalt prima…

Jaren geleden was ik bij een neef, en die vertelde mij dat er die dag gasten waren van “Vrienden op de Fiets.” Hij vertelde dat hij aangesloten was bij een vereniging die zich zo noemden, en dat hij een slaapplek aan bood aan fietser en/of wandelaar. Als je lid bent kun je bij een van de 6000 gast adressen overnachten, en je betaald daar €22,50 overnachten incl. ontbijt voor.

DSCF1267

Ik had dit goed in mijn oren geknoopt, en nu is eindelijk de tijd rijp om er gebruik van te gaan maken. Hoe werkt het. Dus zo gauw ik weer op pad mag, lijkt het mij wel leuk om zo drie of meer dagen aan elkaar te rijgen. Ik verheug mij er nu al op…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s