Provençaalse tomaten met ansjovispersillade

on

Een paar dagen geleden zag ik dit recept voorbij komen, wat mij deed watertanden. Op de tomaten na had ik alles in huis, dus kon ik het nog niet maken. Maar vanmorgen toch maar gauw even naar de supermarkt bij mij om de hoek voor die tomaten, zodat ik het dan eindelijk kon maken. En zonder flauwekul… het overtrof mijn verwachtingen.

Ik had alleen niet gekeken voor hoeveel personen het was. Later zag ik voor 6 personen… maar ik kon mij niet inhouden. Dus het is al op Neeltje…

via Provençaalse tomaten met ansjovispersillade

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Neeltje schreef:

    Ja, het is een toprecept. Fijn dat je het zo lekker vond.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s